Sheling Cynthia

Social Influencer & Content Creator

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Mijn naam is Sheling Kamkes, 30 jaar, moeder van Jason (1) en woon in Oudkarspel.

In het dagelijks leven werk ik fulltime als influencer en ben ik op social media te vinden als ShelingCynthia. 

Over mij

Sinds kort ben ik ook te vinden op Spotify met de ‘Verrijk je leven’ podcast waarmee ik mensen wil inspireren om een zo’n rijk mogelijk leven te leiden in de breedste zin van het woord.

Al mijn hele leven lang ben ik dol op kringloop winkels en rommelmarkten, lekker struinen op zoek naar de mooiste items voor leuke prijsjes. 

Ik kan uren lang over tweedehands markten struinen, op zoek naar die ene parel. En dan dat gevoel wanneer je een fantastisch item hebt gevonden!

Daarnaast vind ik het erg leuk om zelf dingen te verkopen via online platforms alleen gaat daar natuurlijk erg veel tijd in zitten waardoor het vaak voorkomt dat de stapel ‘verkoop’ hoger en hoger wordt. Vandaar dat het mij leuk leek om een indoor markt te organiseren waar mensen hun mooiste items een tweede leven kunnen geven.

Volg mij op social media

Mocht je meer over mij willen weten of vind je het leuk om mij te volgen op social media? Dan kan dat via de volgende links.

Follow us

Locatie

The Fallon Hotel
Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar

Contactgegevens

info@closetsale.nl