Geniet van sfeer
en luxe

Voormalige gevangenis

De eerste editie van de Closet Sale zal plaatsvinden in hotel The Fallon in Alkmaar. Het hotel zit gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterwei, is tegenwoordig een vier sterren hotel en daarmee de perfecte locatie voor de Closet Sale.

Adres

The Fallon Hotel
​​Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar

Parkeren

Eigen terrein
Goed nieuws! Het parkeren op ons eigen terrein is volledig gratis. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten wanneer je onze locatie bezoekt. Parkeer je voertuig met een gerust hart op ons terrein.

Buiten terrein
Als ons eigen terrein vol is, biedt de gemeente een alternatief op het buiten terrein. Hoewel dit terrein eigendom is van de gemeente, is parkeren hier nog steeds gratis. Houd er wel rekening mee dat de beschikbaarheid op dit terrein kan variëren, afhankelijk van de drukte.

Extra plekken bij de tennisbaan
Mocht zowel ons eigen terrein als het buiten terrein vol zijn, dan hebben we nog een oplossing voor je. Op slechts 300 meter afstand van onze locatie zijn extra parkeerplekken beschikbaar bij de tennisbaan. Hier kun je je voertuig veilig achterlaten en naar onze locatie wandelen.
(Koning Willem-Alexander Plantsoen 2, 1815 LV Alkmaar)

Voorkant
De voorkant van onze locatie is gereserveerd voor vergunninghouders. Als je een vergunning hebt, kun je hier zonder problemen parkeren en genieten van het gemak van een gegarandeerde parkeerplek.

Reserveren
Ben je slecht ter been? Neem dan contact met ons op zodat wij een plekje voor je kunnen reserveren!

We hopen dat deze informatie je helpt bij het plannen van je bezoek. Als je nog vragen hebt over het parkeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Faciliteiten

Restaurant
Geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner of gewoon een snelle hap, ons restaurant biedt diverse opties om aan jouw culinaire behoeften te voldoen. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van de gezellige sfeer.

Toiletten
We begrijpen dat het belangrijk is om tijdens je bezoek toegang te hebben tot toiletten. Daarom hebben we op onze locatie toiletten beschikbaar voor onze gasten. Je kunt op je gemak gebruikmaken van onze sanitaire voorzieningen.

Invalide toilet
We streven ernaar om onze locatie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we een speciaal invalide toilet dat voldoet aan de vereisten voor toegankelijkheid. Gasten met een beperking kunnen gebruikmaken van dit toilet, zodat ze comfortabel en met gemak van onze faciliteiten kunnen genieten.

Rolstoelvriendelijk
We willen dat iedereen zich welkom voelt op onze locatie, ongeacht hun mobiliteitsniveau. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze faciliteiten rolstoelvriendelijk zijn. Je kunt gemakkelijk met een rolstoel door onze locatie navigeren, zodat je moeiteloos toegang hebt tot alle gebieden en kunt genieten van alles wat we te bieden hebben.

Terras
Bij ons kun je ook genieten van een heerlijk terras. Of het nu een zonnige dag is of een gezellige avond, ons terras biedt een aangename buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje, een hapje of gewoon van de sfeer. Neem plaats op ons terras en geniet van het buitenleven.

Mogelijkheden voor een overnachting in het hotel
Als je wilt genieten van een uitgebreid verblijf, bieden wij ook mogelijkheden voor een overnachting in ons hotel. Of je nu een zakenreis maakt of gewoon een ontspannen weekendje weg wilt, ons hotel biedt comfortabele kamers en gastvrijheid. Verblijf bij ons en maak gebruik van de diverse faciliteiten die ons hotel te bieden heeft.

Vragen?
We hopen dat deze informatie je helpt bij het plannen van je bezoek. Als je nog vragen hebt over onze faciliteiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Email

info@closetsale.nl

Hours

M-V: 9:00-17:00
Z-Z: Gesloten

Closet Sale Alkmaar

Hotel The Fallon
Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar

Follow us

Locatie

The Fallon Hotel
Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar

Contactgegevens

info@closetsale.nl